Akşener’in hamlesi HDP’yi de hareketlendirdi

Akşener’in hamlesi HDP’yi de hareketlendirdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı Masa’dan kalkması HDP’yi de hareketlendirdi. HDP’li vekiller sosyal medya hesabından Akşener’in tutumunu eleştirdi.

AMİDA HABER- Cumhurbaşkanı adayı konusunda uzlaşma sağlanamayan 6’lı Masa’dan İYİ Parti ayrıldı. Genel Başkan Meral Akşener’in hamlesi siyaset gündemine bomba gibi düştü. Akşener’in hamlesi 6’lı Masa’ya dahil edilmeyen HDP’yi de hareketlendirdi. HDP MYK yarın olağanüstü toplanacak. HDP’li vekiller de sosyal medya hesabından Akşener’in tutumunu eleştirdi. İşte o mesajlar:

HDP Van Milletvekili Sezai Temelli:

Faşizmin rengi değişse de zihniyeti değişmez, yanlış masa nasıl doğru siyaset üretsin?

HDP eski Milletvekili Sırrı Sakık: İYİ Parti’nin asıl derdi Kılıçdaroğlu’nun kimliğidir. O kadar lafı uzatmaya gerek yok.

HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü: Akşener kendisini CHP’ye ve muhalefete kayyım ilan etti… No pasaran! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ahlak ve şahsiyet ve insanlık sınavındalar. Akşener’in rezilane rüşvetine tenezzül etmeyerek onu MC geleneğiyle birlikte belediye çöplüklerine gömdükler an kendileri de bir demokratik sinerji kaynağına dönüşecekler... İnsanlık kazansın!

HDP eski Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp: Meral Akşener hiçbir zaman Türkiye halklarının umudu olmadı. Gereğinden fazla rol vermeye gerek yok. Sadece kendine yakışanı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum