Amedspor taraftarına ‘ırkçı’ saldırı: Sorumlular yakalansın!

Amedspor taraftarına ‘ırkçı’ saldırı: Sorumlular yakalansın!

Kaynak:Haber Merkezi

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Nevşehir’de taraftara yönelik ırkçı saldırıyı kınadı.

AMİDA HABER - Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Nevşehir'de taraftarlarımıza yapılan ırkçı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırının sorumluları hakkında yetkili merciler tarafından gerekli yasal işlemlerin yapılmasını ve adaletin sağlanmasını talep ediyoruz” dedi.

Kulüpten açıklama

2024/04/08/aziz-elaldi-amedspor.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Nevşehir'de taraftarlarımıza yönelik gerçekleştirilen ırkçı saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Bu tür saldırılar, toplumsal barışı ve bir arada yaşama kültürünü hedef almaktadır. Sorumluların, yetkili merciler tarafından bir an önce tespit edilerek, gerekli yasal işlemlerle cezalandırılmasını talep ediyoruz. Amedspor olarak, her türlü ayrımcılığın karşısında durmaya ve taraftarlarımızın haklarını savunmaya kararlıyız. Adalet sağlanana kadar bu konunun takipçisi olacağımızı ve süreci yakından takip ettiğimizi tüm kamuoyuna duyururuz.”

Ne olmuştu?

Nevşehir'de Amedspor forması giydikleri gerekçesiyle Diyarbakırlı işçiler bıçaklı, silahlı saldırıya uğramış, biri silahla olmak üzere üç işçi yaralanmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum