Ayaz’dan çağrı: Barış için sandığa gidelim

Ayaz’dan çağrı: Barış için sandığa gidelim
Görevden alınarak yerine kayyum atanan Bismil Belediye Başkanı Orhan Ayaz, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için vatandaşa oy kullanma çağrısında bulundu.

AMİDA HABER- Kritik Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kaldı. Türkiye 28 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere kilitlendi. İki adayın yarışacağı seçimler öncesi görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Bismil Belediye Eş Başkanı Orhan Ayaz, vatandaşın sandığa gitmesi için açıklamalarda bulundu.

'Demokrasi için sandığa gidelim'

Ayaz yaptığı açıklamada, “Zulme karşı, talana ve yalana karşı, faşizme, baskıya, sömürüye ve haksızlıklara karşı. Dik durmak, azimle mücadele etmek yılmamak, karamsar olmamak, rehavete kapılmamak gerekir. Hak, Hukuk, Adalet, Eşitlik özgürlük ve demokrasi için 28 Mayısta sandıklarda irademizi ortaya koymaya, Çocuklarımızın yarınları için, halkımızın umudunu canlı tutmak için, zindanlara ses vermek için, Annelerin gözyaşlarını dindirmek için, Barış için, demokrasi ve özgürlükler için faşizme dur demek için 28 Mayıs’ta sandıklara akın akın gitmek boynumuzun borcudur. Tüm halkımız sandıklarda iradesini ortaya koymalıdır” çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.