Baro’dan ‘Yeşil’ tablosu satan Çiçek Sepeti hakkında suç duyurusu

Baro’dan ‘Yeşil’ tablosu satan Çiçek Sepeti hakkında suç duyurusu

Diyarbakır Barosu, Beyaz Toros ve Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın tablosunu satışa çıkaran bir e-ticaret sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

AMİDA HABER- Olaylı Bursaspor-Amedspor maçının yankıları sürerken, skandal bir gelişme daha yaşandı. E-ticaret sitesi üzerinden satış yapan Çiçek Sepeti, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım ile Beyaz Toros tablolarını satışa çıkardı. Bu skandal üzerine Diyarbakır Barosu harekete geçti.

Suç duyurusunda bulunuldu

Bir e- ticaret sitesinin Beyaz Toros ve Yeşil kod adlı M.Y’nün tablosunun satışa çıkarması üzerine ‘suçu ve suçluyu övme’ suçu kapsamında D.Bakır C. Başsavcılığına suç duyurusu yapılmış, e ticaret faaliyet izninin iptali güvenlik tedbirine hükmedilmesi talep edilmiştir.

Diyarbakır Barosu, Beyaz Toros ve Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım tablosunun satışa çıkarılması üzerine ‘suçu ve suçluyu övme’ suçu kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Baro, e ticaret faaliyet izninin iptali güvenlik tedbirine hükmedilmesini talep etti. Suç duyurusunu Diyarbakır Barosu adına yönetim kurulu üyesi Mehdi Özdemir yaptı.

Olaylı Bursaspor-Amedspor maçı öncesi yaşanan arbede, Amedspor’lu futbolculara saldırı ve trübünlerde açılan ‘Yeşil’ ve Beyaz Toros’ pankartları tepkiye neden olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.