Belediye Otobüsünde çirkin tartışma: Yolculara hakaret edip kaçtı

Belediye Otobüsünde çirkin tartışma: Yolculara hakaret edip kaçtı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin AZ numaralı aracında çıkan tartışmada şoförün yanında oturan bir şahıs yolculara “Ermeni p.çleri, HDP p.çleri” diyerek hakaret etti. Vatandaşlar, belediyeye şikayette bulundu.

AMİDA HABER- Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Yeni Havaalanı Kavşağı’nda meydana geldi. Olay şu şekilde gelişti: Dicle Üniversitesi’ne yolcu taşıyan AZ numaralı belediye otobüsüne, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden gelen yaşlı bir kadın bindi. Araca binen kadının “kartı” olmadığı için para vermek istedi. Yolculardan biri de “teyze sen yaşlısın, verme” deyince şoförle yolcu arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şoförün yanında oturan bir kişi de olaya dahil oldu.

‘HDP’li p.çler’ diyerek hakaret etti

Tartışmaya sonradan dahil olan kişi, yolculara dönerek “Ben de Kürdüm. Ama siz Kürt değilsiniz. Hepiniz bedavaya alışmışsınız. Ermeni p.çleri, HDP’nin p.çleri diyerek” hakaret etti. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför, arabayı istop ederek, kapıları kapattı, polis çağıracağını söyledi. Yolcular tepki gösterdi, bir süre sonra şoför kapıları açtı. Yolculara hakaret eden kişi, hızla otobüsten inerek, Z2 nolu otobüse binerek olay yerinden uzaklaştı.

Belediyeye şikayet

Yolculardan biri, olayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ihbar hattına şikayet etti. Vatandaş, kendilerine hakaret edildiği halde, şoförün müdahale etmediğini belirterek, şoförden şikayetçi oldu. (Haber Merkezi)

Fotoğraf: Arşiv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.