Bingöl’e gelmedi, Amerika’da ortaya çıktı

Bingöl’e gelmedi, Amerika’da ortaya çıktı

Kaynak:Haber Merkezi

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen, 21 gün dolmasına rağmen görevine başlamadı. İdil Bilgen'in ABD'de olduğu ortaya çıktı.

AMİDA HABER - Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun ve Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atandı. Bilge, 9 Eylül tarihinde başlaması gereken görevine başlamadı.

idil-bilgen.jpg

15 gün içinde İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurarak göreve başlaması gereken İdil Bilgen’in başvuru süresi geçti. Bilgen’in bu sürede herhangi bir başvuru yapmadığı, göreve başlayabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne iki ay içinde mazeret dilekçesi vermesi gerekiyor.

bingol-idil-bilgen.jpg

Bilgen’in belirtilen sürede mazeret dilekçesi vermemesi durumunda 6 ayda bir yapılan, bir sonraki Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına başvuru yapabilecek.

idil-bilgen1.jpg

Bilgen, gündemde bu kadar yer kaplamışken, bir açıklama yapmaması görevine başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu.

miss-turkey-2024-birincisi-idil-bilgen.jpg

Aradan 21 gün geçmesine rağmen, nerede olduğu bilinmeyen Bilgen, sosyal medya da paylaşılan bir görselde ABD'de kongrede olduğu ortaya çıktı.

idil-bilgen-abd.jpg

Birinci olduğu olduktan sonra herhangi bir yerde açıklama yapmayan Bilgen, son sosyal medya paylaşımında ABD'de olduğunu duyurdu. Bilgen: “Amerikan Radyasyon Derneği’nin Washington DC'de düzenlenen 'ASTRO 2024' toplantısına katılmaktan onur duyuyorum' ifadelerinde bulundu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum