Bitlis’i karıştıran iddianın nedeni belli oldu: Bombacı Mülayim yakalandı

Bitlis’i karıştıran iddianın nedeni belli oldu: Bombacı Mülayim yakalandı

Sosyal medya üzerinden Bombacı Mülayim rumuzuyla Bitlis’ten bir polis memurunun kendisine gönderdiği mesajı sosyal medya üzerinden ifşa eden polis memuru Trabzon’da gözaltına alınarak Bitlis’e getirildi.

AMİDA HABER- Bitlis’i karıştıran iddiaya göre Bombacı Mülayim rumuzuyla X üzerinden kendisine Bitlis’teki bir polis memurundan gelen mesajı paylaşarak ifşa eden polis memuru Trabzon’da gözaltına alınarak Bitlis’e götürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Valiliği, ifşa paylaşımında bulunan polis memurunun Trabzon ilinde gözaltında alınarak Bitlis’e getirildiği ve hakkındaki soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

bitlis-valilik.jpg

Ne olmuştu?

Bombacı Mülayim rumuzlu polis memurunun yaptığı paylaşımda, Bitlis İl Emniyet Müdürü ve yine polis memuru olan eşi eleştiriliyor.

Bitlis Emniyet Müdürünün yine polis olan eşinin, kamu aracını şahsi işleri için kullanmasını dile getiren Polis memuru "Bombacı Mülayim" isimli X kullanıcısı daha sonra Bitlis TEM'den bir komiser ve polis, Bombacı’nın polis olark görev yaptığı Trabzon’a gidiyor ve onu gözaltına alarak Bitlis'e götürüyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.