Bölge turizmcileri Diyarbakır’da seçime gitti

Bölge turizmcileri Diyarbakır’da seçime gitti
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Mezopotamya bölge temsil kurulu başkanlık seçimi Diyarbakır’da yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Akyıl yeniden başkanlığa seçildi.

AMİDA HABER- Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinde bulunan Turizm seyahat acentelerinin yoğun katılım gösterdiği seçimler Demir Otel’de yapıldı.

Sorunlarımızın çözümü için hep birlikte çalışacağız

Açılış konuşması yapan TURSAB Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Sektörümüze ve mesleğimize sahip çıkan, bizlere yeniden güvenerek desteklerini esirgemeyen siz değerli Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte bölge turizmini canlandırmak, acentelerimizin sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

mehmet-akyil1.jpg

Akyıl güven tazeledi

Tek liste ile gidilen seçimlerde, Başkanlığa Mehmet Akyıl, yönetim kurulu üyeliklerine Serdar Baturay, Emin Ramanlı, İbrahim Bilen, Murat Gezer, Recep Koyuncu, Doğan Şan, Mehmet Uğur Özalp, İhsan Atlı ve Abdulaziz Yatkın getirildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.