Cankurtaran boğularak hayatını kaybetti

Cankurtaran boğularak hayatını kaybetti

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı cankurtaran ve profesyonel yüzücü İlhan Çelik, tatil için geldiği Marmaris’te dalış sırasında boğularak hayatını kaybetti.

AMİDA HABER- Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı cankurtaran ve profesyonel yüzücü İlhan Çelik (31), tatil için geldiği Marmaris’te çıktığı dalış sırasında boğularak hayatını kaybetti. Konya Şekerspor Bisiklet sporcusu da olan Çelik'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

aw260782-01.jpg

Olayın Detayları

Olay, dün öğlen saatlerinde Marmaris ilçesi Kızılkum açıklarında meydana geldi. Saat 13.10 sıralarında Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bir dalış teknesinde boğulma vakası ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 1993 doğumlu İlhan Çelik'i bulunduğu tekneden tahliye ederek sağlık ekiplerine teslim etti.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

İlk müdahalelerin ardından Çelik, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak cankurtaran ve profesyonel yüzücü olan Konyalı sporcu İlhan Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi otopsi için Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan İlhan Çelik'in cansız bedeni, toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alınarak Konya'ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.