CHP Diyarbakır’da seçim stardı verdi

CHP Diyarbakır’da seçim stardı verdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Örgütü seçim startını verdi. İl Başkanı Abdullah Atik ile Milletvekili aday adayı İsmail Akyıl, seçim startını kendi köyleri olan Bağıvar (Kabe)’den başlattı.

AMİDA HABER- Türkiye 14 Mayıs tarihinde yapılacak tarihi seçimlere hazırlanıyor. Partiler birçok ilde seçim startı verdi. Bu illerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl teşkilatı. İl Başkanı Abdullah Atik başkanlığında toplanan yönetim kuru üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrası İl Başkanı Abdullah Atik, CHP Diyarbakır Milletvekili aday adayı İsmail Akyıl ile birlikte Bağıvar (Kabe) Mahallesine giderek seçim startı verdi.

Akyıl ve Atik vatandaşların sorunlarını dinledi

chp-bagivar.jpg

Mahallede kurulan semt pazarı ile esnafı ziyaret eden Atik, köy halkının sorunlarını dinledi. Herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ve tüm yurttaşlara gideceklerini dile getiren Atik, bunun için demokratik bir biçimde kendi yurdundan, kendi köylülerinden oy istemek için halkın kapılarını çaldığını söyledi.

Atik, şöyle devam etti:

“Bu seçim kurtuluş seçimidir. Ülke olarak kurtuluşumuzun garantisi olan seçimdir. Seçim çalışmaları için ilk startı kendi köyüm olan Bağıvar’dan verdik. Kendi kurtuluşları için tek tek kapılarını çalıp oy isteyeceğiz onlardan. Göreve geldiğim günden beri hep sahada yurttaşlarla iç içeydik. Şimdi ise beraber AKP zihniyetinden kurtulmak için yurttaşımızın kapısını çalacağız. Çok güçlü geliyoruz. Yönetimimizle, İlçelerimizle, partililerimiz ve partimizle geliyoruz. Hazırız başlıyoruz”

CHP çok güçlü geliyor

Diyarbakır’da çok olumlu dönüşler aldığını söyleyen ve çok güçlü bir şekilde seçime hazırlandıklarını belirten Milletvekili Aday Adayı İsmail Akyıl ise, “Diyarbakır CHP ailesi hem üye sayısını arttırmakta hem de yurttaşların desteğini almaya devam ediyor. Katılımlar ciddi derecede çok yüksek. Bunda Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı çok büyük etken. Güçlü bir kadro ile güçlü bir şekilde iktidara yürüyoruz. Diyarbakır CHP ailesi çok güçlü geliyor. Hep beraber kazanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.