CHP lideri Akşener ile görüşecek

CHP lideri Akşener ile görüşecek

Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masadan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşecek.

AMİDA HABER- Altılı masa birleşenleri arasında buzlar eriyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının ‘dayatıldığını’ savunarak, ağır ithamlarla altılı masadan kalkması ve CHP’li iki belediye başkanını adaylığa çağırması siyasetin gündemine otururken, yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'nin Millet İttifakı'na dönüşü konusunda yeni bir öneri sunuldu.

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, Akşener'in, İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisini ilettiğini söyledi. Akşener'in bu önerisini Kılıçdaroğlu'na da ileteceği belirtildi.

Önemli gelişeler yaşanırken, İYİ Parti lideri Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmek için binadan ayrıldı. Akşener parti binasından çıkarken "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganları atıldı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, görüşmeye dair, "Güvenilir bir kaynağım, dörtlü bir görüşmeden söz ediyor. İmamoğlu, Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener şeklinde. Bu formül onların üzerinde inşa edildiği için beraber görüşelim demişler. Bir otelde görüşecekler" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.