CHP lideri Özel ile TBMM Başkanı Kurtulmuş arasında gergin anlar

CHP lideri Özel ile TBMM Başkanı Kurtulmuş arasında gergin anlar

Kaynak:Haber Merkezi

İsrail’de öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesine katılan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş arasında tartışma çıktı.

AMİDA HABER - CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Batı Şeria’da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin Aydın Didim’deki cenaze törenine katıldı.

‘Din görevlilerini bu işlere alet etmek, olmadı’

aydin1.jpeg

Cenaze töreninde sadece TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un konuşmasına tepki gösteren Özel, Kurtulmuş’a hitaben, "Her iki çift laf kıymetli ama dinlemeyi bilene. Böyle günde halen daha ikilik, halen daha siyasi şey yaratıyorsunuz ya… Burada bizim de ağzımızdan çıkacak iki çift lafın çok yerde kıymeti olur. Takdir sizin ama hem tarafsızım deyip, hem böyle işlerin içine girmek, din görevlilerini bu işe alet etmek, bunlar hoş olmadı. Olmadı, hiç yakışmadı. Bizim ağzımızdan çıkacak iki çift lafın önemli anlamı olur. Din görevlilerini bu işlere alet etmek, olmadı" dedi.

aydin.jpg

Ayak üstü yaşanan gerginlikte Kurtulmuş, “Kardeş, siz de konuşsaydınız benden farklı bir şey mi söyleyecektiniz” sözleri üzerine, Özel, "Onu ben takdir ederim" yanıtını verdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.