CHP lideri Özel’den erken seçim çıkışı: Getirin o sandığı

CHP lideri Özel’den erken seçim çıkışı: Getirin o sandığı

Kaynak:Medyacope

CHP lideri Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Edremit Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında ekonomi ve vatandaşların sorunlarına değinen Özel, erken seçim çıkışında bulundu.

AMİDA HABER - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim için iktidara seslendi. Özel, “Biz CHP olarak bugünden hazırız, dünden razıyız. Getirin sandığı o zaman görün nasıl bu halkın yüzünü halk partisi güldürecek” dedi.

‘Oyuna gelmeyeceğiz’

edremit.jpeg

Konuşmasında iktidarın, gündem değiştirmek için tartışma ve polemik yarattığını söyleyen Özel, “Kavga istiyor. Yapmayacağım. Hakaret ediyor, duymayacağım. İftira ediyor, sinmeyeceğim. Hiçbirimiz bu oyuna gelmeyeceğiz. Çünkü biz sadece bu halkın gerçek sorunlarına odaklanmak, onlar istiyor diye kavga etmek, kutuplaşmak, ayrışmak sonra da yokluğa, yoksulluğa, açlığa, sefalete rağmen inadına oylar kullanmak… Kutuplaşan toplumda medet umanlara karşı bizim hedefimiz herkese birden sahip çıkmaktır. AK Partisi’nin de yoksulu, MHP’linin de işsizi, Büyük Birlik Partilinin de güvencesizinin teminatı bizi. Biriz, biriz, biz Türkiye’yiz. Biz CHP’yiz” şeklinde konuştu.

‘Getirin sandığı o’

ozel2.jpeg

Erken seçim çıkışında bulunan Özel, “Tek yaptığın yandaşların vergilerini silmek, yandaşlara sahip çıkmak, vatandaşı perişan etmek oldu. Bu memlekette geçim yok. Geçim yoksa seçim var. Biz CHP olarak bugünden hazırız, dünden razıyız. Getirin sandığı o zaman görü nasıl bu halkın yüzünü halk partisi güldürecek. CHP, Türkiye’nin birinci partisi. Yürüyecek yolumuz var. Sonu iktidar” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.