CHP liderinden erken seçim açıklaması: Haydi…

CHP liderinden erken seçim açıklaması: Haydi…

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı televizyon programında erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "Millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

AMİDA HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından katıldığı Now TV canlı yayınında, erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özel, "31 Mart seçimlerin sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’la görüşme ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyleyen Özel, "MYK'yı bugün dördüncü kez toplayacağız. PM'yi topladım. Önceki dönem genel başkanlarımızla ile de görüşeceğim. Biz bir kişinin karar verdiği yapı değiliz. Biz ortak karar alır, istişare ederiz. Genel başkanlarımızın görüşlerini alacağım. Bunun sonucunda da sayın Cumhurbaşkanı'nın takvimine göre randevu isteyeceğiz. Randevuyu Çankaya'ya verirse sevinirim. Meclis de olabilir. Beştepe'yi doğrudan tercih etmem ama mekan tartışması için de bu görüşmeyi heba etmem. Çünkü içerik mekandan önemli." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.