CHP’de Özcan krizi sürüyor: Disipline sevk edildi

CHP’de Özcan krizi sürüyor: Disipline sevk edildi

Kaynak:Gazete Duvar

Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.

AMİDA HABER - CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

chp.jpg

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel MYK toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada "Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın geçtiğimiz hafta önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı eleştiri sınırlarını aşan paylaşım konusunda bir açıklama yapmıştık. Bu kullanılan ifadelerin doğru olmadığını, yakışıksız olduğunu ve bu durumun partimizin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmiştik. Bugün MYK toplantımızın gündem maddelerinden biri de buydu. Sayın Tanju Özcan'ın MYK'mızın oybirliği ile almış olduğu karar uyarınca tüzüğümüzün 68/3-c uyarınca kınama cezası ile cezalandırılması amacıyla Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verilmiştir" dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.