Cübbeli Ahmet’ten çirkin sözler: HDP’ye giden para zehir zıkkım olsun

Cübbeli Ahmet’ten çirkin sözler: HDP’ye giden para zehir zıkkım olsun

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü haddini aşan açıklamalar yapmaya devam ediyor. Çirkin ifadeler kullanan Ünlü, “HDP’ye giden para haram olsun, zehir zıkkım olsun, çoluk çocuklarından belayla çıksın. Helal etmiyoruz”

AMİDA HABER- Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir kez daha Halkların Demokratik Partisi (HDP)’ye yönelik hakaret içerikli sözler sarf etti. Anayasa Mahkemesi’nin HDP’nin Hazine yardımına konulan blokeyi kaldırmasına tepki gösteren Cübbeli Ahmet, “Anayasa Mahkemesi’nin HDP’ye para iadesi karârına saygı duymuyorum. Vergilerimizden bunlara giden paralar harâm zıkkım osun, çocuklarından çıksın” şeklinde çirkin ifadeler kullandı.

719096image1.jpg

AYM kararına tepki

Cübbeli Ahmet Hoca, “Nasıl bu parayı veriyorsun geri? Hadi partiyi kapatmadılar, benim verilerimden giden para bunlara gidiyor. Bu paralar askere, polise kurşun sıkanlara gidiyor. Böyle bir devlet olur mu? Askere, polise kurşun sıkana para verir mi? Yazıklar olsun” dedi.

‘Helal etmiyoruz’

Hakaretlerini sürdüren Cübbeli Ahmet, “HDP'ye giden para haram olsun, zehir zıkkım olsun, çoluk çocuklarından belayla çıksın. Müslüman olarak helal etmiyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum