Cumhur İttifakı Selçuklu Mezarlığı’nda

Cumhur İttifakı Selçuklu Mezarlığı’nda

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları kapsamında Bitlis’in Ahlat ilçesine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Mezarlığı’nr Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte gezdi.

AMİDA HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’nde olan, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret etti.

Erdoğan’ın Selçuklu Mezarlığı ziyaretine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile HÜDA PAR Genel Başkanı Zekerya Yapıcıoğlu ile kabine üyeleri eşlik etti.

erdogan-selcuklu-mezarlik.jpg

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere Ahlat ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar kurulu, kuvvet komutanları ve kalabalık bir heyetle Bitlis’teki ziyaret ve programlarına devam ediyor.

selcuklu-mezarlikk.jpg

İl merkezindeki toplu açılış programları ve Ahlat ilçesindeki kutlama etkinliklerine katılan Erdoğan, ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’ndeki dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret etti.

Geceyi Ahlat’ta geçirecek

erdogan-selcuklu-mezarlik11.jpg

Beraberinde heyetle birlikte mezarlık ziyareti yapan Erdoğan, daha sonra Ahlat Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına geçti.

Geceyi Ahlat’taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde geçirecek olan Erdoğan ilçedeki temaslarına devam edecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.