DEM’li vekilden Dilan Polat yorumu: Çürüme, riya!

DEM’li vekilden Dilan Polat yorumu: Çürüme, riya!
 Muhabir
DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, Dilan Polat’ın tahliyesi ile ilgili, “Baştan sona riya, çürüme, çifte standart” yorumunu yaptı.

AMİDA HABER - Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı “kara para aklama” davasında mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi. DEM Parti Erzurum Milletvekili Avukat Meral Danış Beştaş, tahliye kararını eleştirdi.

Beştaş, eşi öldürülen, 2 oğlu da tutuklu alan Emine Şenyaşar’ın yıllardır verdiği adalet mücadelesine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

2024/05/04/meral-danis.jpg

“Emine annenin haklılığı karşısında susan adalet; büyük büyük laflarla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ı tahliye etti! Haberlerde 1 numara ! Suçluların özgür; hak arayanların tutsak edildiği bir ülkede sözün bittiği yer! Kara para aklayıcılara, hırsızlara, dolandırıcılara, katillere, uyuşturucu tacirlerine hürriyet; hak ve adalet arayanlara ceza! Ülkenin dengesi bu mudur!? Bu duruma sessiz kalanlar ülkeyi nasıl bir çukura ittiklerinin farkındalar mı?! Adaletin bu hale gelmesine katkı sunanlarda utanma duygusu da mı yok?!Cezaevlerinde ölümle yüzyüze 100’lerce hastayı görmüyorlar.! Baştan sona çürüme, riya, çifte standart…”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.