Dervişoğlu’ndan Bahçeli’nin Öcalan çağrısına sert tepki: Kürsüden ip fırlattı!

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’nin Öcalan çağrısına sert tepki: Kürsüden ip fırlattı!

Kaynak:Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan çağrısına bugünkü meclisteki grup toplantısında çok sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, kürsüden ip fırlatarak Bahçeli’ye, “Al bu ipi başının ucuna as” dedi.

AMİDA HABER - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan için yaptığı "Gelsin DEM'in grup toplantısında konuşsun, örgütünü lağvettiğini açıklasın" çağrısına çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli’ye: Al ipi başının ucuna as!

Partisinin meclisteki grup toplantısında konuşan Dervişoğlu, Bahçeli'ye kürsüden ip fırlatan Dervişoğlu, "Buradan Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum Abdullah Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız. Siz bu milletin vefasını astınız bu milletin utanç duymasına neden oldunuz. Ondan sonra da çıkıp diyorsunuz ki bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğine kastettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as.” dedi.

iyiparti-dervisogluu.jpg

Özel’e: ‘Diyarbakır’a gitmek için Edirne’den izin aldılar”

CHP lideri Özgür Özel’in destek açıklamasını da eleştiren Dervişoğlu, “3 hilali bu ihanete araç kılanlar gibi 6 oku da bu gayrımilli mutabakata katma gafletinde olan 31 Mart’ta seçmenin gösterdiği teveccühün verdiği önemi anlamadan Mustafa Kemal’in aziz hatırasını ve cumhuriyeti ve üniter devleti kumar masasındaki bir mirasyedi gibi harcamaya kalkan bir CHP yönetimi ile de karşı karşıyayız. Diyarbakır’a gitmek için Edirne’den izin alacak kadar şaşırmış ve küçülmüşlerdir." diye konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum