Destici Batman’da konuştu: Kavga etmenin millete ve devlete faydası yok

Destici Batman’da konuştu: Kavga etmenin millete ve devlete faydası yok

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Batman'da bir lokantada partililerle yemekte bir araya geldi. Destici, seçimlerden sonra ülkede olumlu bir havanın oluştuğunu söyledi..

AMİDA HABER- Batman’a ziyarette bulunan ve partilerle bir araya gelen BBP Genel Başkana Mustafa Destici, seçimden sonra siyasette buzların eridiğini, görüşmelerin ön plana çıktığını belirterek kavga etmenin millete ve devlete faydasının olmadığını söyledi.

‘Kürt’ün de Türk’ün de dostu değildir’

Destici konuşmasındı, "Bizi bölmeye çalışanlar inanın ki Kürt'ün de Türk'ün de dostu değildir. Daha doğrusu Müslüman'ın dostu değil. Onun için onlar sadece kendi çıkarları için buradadırlar ve kendi çıkarlarını öncelemektedirler. Bizim çıkarlarımız ortaktır. Aynı çıkarlar doğrultusunda mücadele ettiğimizde, ülkemiz daha huzurlu hale gelecektir, daha büyüyecektir ve zenginleşecektir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz."

Seçimden sonra ülkede bir demokratik olgunluk havası esmeye başladığını kaydeden Destici, siyasette buzların eridiğini, görüşmelerin ön plana çıktığını belirtti.

‘İnşallah olumlu hava devam eder’

Destici, ana muhalefet partisinin genel başkanı Özgür Özel'in, Erdoğan ile görüşme talebiyle ilgili 'Makama saygı duyacağız. Makama gereken saygıyı göstereceğiz. Ve ülke meselelerini konuşturacağız.' sözlerini hatırlatarak, bu açıklamasının olumlu bir adım oldığunu ifade ederek, “Buna karşı Sayın Cumhurbaşkanı'mızın kabulü ve aynı yöndeki beyanları da bu olumlu havayı tabiri caizse daha yukarılara çekmiştir. İnşallah bu olumlu hava devam eder. Didişmenin, itişmenin kavga etmenin bu millete de bu devlete de siyasi partilerimize de bir faydası yoktur." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.