Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Kaynak:Haber Merkezi

Son dakika: Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu "hayasızca hareketler" yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

AMİDA HABER- Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın ardından Polat ve Doğu gözaltına alındı. Haklarında "hayasızca hareketler" gerekçesiyle soruşturma açılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı.

2024/08/19/dilan-polat.webp

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında kameralar önünde öpüşmesiyle gündeme gelmişti. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında soruşturma resen soruşturma başlatıldı.

Ne olmuştu?

dilan.jpg

Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, yakın arkadaşları ve çalışanlarıyla parti verdi. Dilan Polat, partide kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşerek dans etmişti.

Daha önce tahliye olmuştu

2024/06/25/dilan1.jpg

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme" ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos'ta tahliye olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.