Diyarbakır Büyükşehir’den Ümit Özdağ’a Şeyh Sait tepkisi

Diyarbakır Büyükşehir’den Ümit Özdağ’a Şeyh Sait tepkisi

Diyarbakır’da Şeyh Said’in isminin bulvara verilmesine tepki gösteren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt geldi: “Biz isme değil, hizmete bakıyoruz. Bulvara biz değil, DBP ismini verdi”

AMİDA HABER- Kayyım yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki gün, Çevre Yolu ile Elazığ Çevre Yolu’nu birbirine bağlayacak olan Şeyh Sait Bulvarı’ndaki çalışmalara dair sosyal medya hesabından görüntüler paylaşmıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şeyh Sait isminin Bulvar’a verilmesi ile ilgili, “Biz zamanı gelince o bulvarın adını Diyarbakır’ın yiğit evladı Ziya Gökalp’in adını vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Büyükşehir’den Özdağ’a tepki

2057.jpg

Amida Haber'e konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkilisi, Ümit Özdağ’ın tepkisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bulvarın ismi daha önce verilmişti. 12-13 önce DBP'li belediye Şeyh Sait Bulvarı adını verdi, biz değil. Büyükşehir olarak mevcut bulvarın devamını yapıyoruz. Gereksiz bir tartışma. Kayyımın verdiği bir karar değil. Resmileşmiş bir yolun devamını yapıyoruz. Bütün Diyarbakır o şekilde biliyor. Biz isme değil, hizmete bakıyoruz. Diyarbakır trafiğini rahatlatan bir yol yapıyoruz. Elazığ Bulvarı’nı Silvan Yolu’na bağlayacak bir proje. Biz vatandaşımıza hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Onun dışındaki konular bizi bağlamaz. Biz hizmet yönüne bakıyoruz, siyasi polemiklere girmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum