Diyarbakır İş Konseyi’nden Kaya’ya destek

Diyarbakır İş Konseyi’nden Kaya’ya destek
Diyarbakır İş Konseyi adına açıklama yapan Mustafa Vural, DTSO Başkanı Mehmet Kaya’ya yönelik eleştirilere karşı çıktı.

AMİDA HABER- Diyarbakır İş Konseyi, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ile ilgili açıklama yaptı. İş Konseyi adına açıklama yapan Mustafa Vural, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın farklı sivil toplum örgütü ve sektör temsilcilerinden oluşan 101 kişilik Diyarbakır İş Konseyi’nin kurulmasına öncülük ettiğini hatırlattı. Diyarbakır’ın sanayileşme ve turizm sektöründe ciddi bir ivme yakaladığına dikkat çeken Vural, “Bu kentin sorunlarına karşı üç maymunu oynamak yerine inisiyatif almak, sorumluluk yüklenmek, bu kentin tüm paydaşlarını sorumluluk üstlenmeye çağırmak Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’nun ilk görevi olmuştur” dedi.

‘Nezakete ve sivil topluma yakışır dil kullanılsın’

Vural, DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın, kent için büyük bir özveri ile çalıştığı, kentin ve sivil toplumun takdirini kazandığına dikkat çekerek şunları ifade etti: “DTSO Kurumunu ve değerli başkanı şahsında sivil düşünceyi bloklamaya çalışanları, bu dili kullanmaktan vazgeçmeye, demokratik seçimlere ve seçmen iradesine saygı duymaya, nezakette ve sivil topluma yaraşır dil kullanmaya davet ediyoruz” dedi.

DOGÜNSİFED Başkanı Aziz Özkılıç, Amida Haber’e verdiği ropörtajda, DTSO Başkanı Mehmet Kaya’ya yönelik eleştirilerde bulunmuştu. (Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.