Diyarbakır’da akıllara ziyan çalışma: Ağaçlara beton döktüler

Diyarbakır’da akıllara ziyan çalışma: Ağaçlara beton döktüler

Kayyumla yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, akıl almaz bir uygulamaya imza atı. Ekipler, ağaçların bulunduğu toprak alana beton döktü. Rezalet düzenlemeye vatandaşlar tepki gösterdi.

AMİDA HABER- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, geçtiğimiz aya merkez Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi Kayapınar Caddesi üzerinde kaldırım ve orta refüj çalışması başlattı. Milyonlarca lira harcanarak yapılan çalışmalar kapsamında kaldırımlar yenilendi, orta refüjde ise farklı bir çalışma yürütüldü. Belediye ekipleri, refüj çalışmaları kapsamında skandal bir uygulamaya imza attı.

Toprak alanı kazıp beton döktüler

ortarefuj1.jpg

Belediye ekipleri, onlarca ağacın bulunduğu refüjde toprak alanın üzerine betonla kapadı. Ağaçların gövdeleri betonla kaplanırken, yapılan çalışma pes dedirtti.

Ağaçların gövdesi betonla kaplandı

ortarrefuj2.jpg

Sosyal medyadan çalışmaya tepki gösteren bir vatandaş, “Burası Diyarbakır. Orta refüj düzenlemesi adı altında toprak kazılıp, ağaçların köklerine kadar beton dökülmüş. Muhtemelen üzerine de ince bir tabaka toprak dökülecek. Birçok noktada kaldırım taşlarının altına bile beton dökülmüş. Neden böyle yapıldığını bileniniz var mı? Sonra en ufak bir yağışta her taraf su göletine dönüyor” tepkisinde bulundu.

(Fotoğraflar: Abdurrahman Gök)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum