Diyarbakır’da ’Genç Danışma Merkezi’ çalıştayı düzenlendi

Diyarbakır’da ’Genç Danışma Merkezi’ çalıştayı düzenlendi
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü PRODES tarafından finanse edilen ’Genç Danışma Merkezi’ çalıştayına katıldı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da, ’Genç Danışma Merkezi’ Çalıştayı düzenlendi. DOGÜNSİFED öncülüğünde yapılan çalıştaya Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, GÜNSİAD Başkanı Şah İsmail Bedirhanoğlu, DOGÜNSİFED Başkanı Aziz Özkılıç, Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Şeyhmus Ayhan, DİSİDER Başkanı Şeyhmus Akbaş, iş insanı Abdurrahman Aslan'ın yanı sıra projeden faydalanan gençler katıldı.

dogunsifed-2.jpg

520 genç faydalanacak

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş insanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı Aziz Özkılıç, kurum olarak gençleri desteklediklerini belirterek, ”Bugünde federasyonumuzun yürütmüş olduğu bu proje ile gençlerimizi demokratik hayata katılımını teşvik eden yerel yönetimler çalıştayımızı gerçekleştirmekte bulunuyoruz. Genç danışma merkezi Projesinde bugüne kadar yapılan eğitimlerden yararlanan genç sayısı 144, kariyer danışmanlığı desteği faaliyetinden yararlanan genç sayısı ise 226dır. Bu çalıştaya katılan 150 genç ile birlikte toplamda 520 genç arkadaşımız faydalanmış olacaktır. Bu çalıştayımıza desteklerinden ve katkılarından dolayı başta Sayın Valimize, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimize, Bağlar belediye başkanımıza ve siz değerli gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Konuklara teşekkür

Özkılıç konuşmasını şöyle tamamladı, ”Yerel yönetimlerde gençlere yönelik uygulanması planlanan faaliyetlerde gençlerimizin fikirlerinin yer almasını sağlamak, gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini duyurmayı sağlamak, çalıştayımıza bilgi ve tecrübelerini aktarması amacıyla çalıştay konuklarımız Sayın Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Abdullah Çiftçi ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile birlikte siz değerleri gençlerimizi aydınlatacağız. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.