Diyarbakır’daki 127 siteye sayaç takıldı

Diyarbakır’daki 127 siteye sayaç takıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentteki kayıp kaçağı önlemek için 127 siteye sayaç taktı.

AMİDA HABER- DİSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu kullanımında kayıp-kaçağa yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda DİSKİ görevlileri kent gelenilindeki 127 siteye ilave su sayacı taktı. Ancak bazı sitelerin yöneticileri, maliyetlere itiraz ederek sayaç takılmasına izin vermedi. Site yöneticileri, sayaçların bedelsiz takılmasını istedi.

İsrafa yönelik çalışmalarımız sürecek

Amida Haber’e konuşan DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, içme suyu kullanımında kayıp-kaçakla ilgili önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “Kaçağın önüne geçmek için kent genelinde 127 sitemize ana sayaç taktık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bazı sitelerde ise yöneticiler, sayaç takılmasına ve bağlantı ücretlerine itiraz etti. Vatandaşlarımızın talebi üzerine bağlantı ve sayaç ücretlerinde bir revizyona gittik. Amacımız burada insanlarımıza masraf çıkartmak değil, hepimizin geleceği olan ortak suyumuza sahip çıkmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın suyunu israf edenlere yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.