Diyarbakırlı kayıp Rojin'den 5 gündür haber yok!

Diyarbakırlı kayıp Rojin'den 5 gündür haber yok!

Kaynak:Haber Merkezi

Rojin Kabaiş için başlatılan arama çalışması beşinci gününde devam ediyor. Rojin’in Van Gölü sahilinde bulunan telefonu ise incelenmek üzere Ankara’ya gönderildi.

AMİDA HABER - Geçtiğimiz cuma günü, akşam saatlerinde kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Diyarbakırlı Rojin Kabaiş için başlatılan arama çalışmaları beşinci gününde devam ediyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş (21), 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı.

Babası okula kaydetmişti

sahil-arama.png

Annesiyle yaptığı 11 dakikalık görüntülü görüşmenin ardından, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş'in bulunması için arama çalışmaları beşinci gününde de Van Gölü kıyısında yoğunlaştırıldı.

28 Eylül'de Kabaiş'in arkadaşlarının, Van Gölü sahilinde yaptığı aramada Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu; telefon incelenmek üzere polis ekiplerine teslim edildi.

Arama çalışmaları devam ediyor

universiteli-rojin-i-arama-calismalari.jpg

Ekipler, sahil kenarında bulunan Bardakçı Mahallesi'nde de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dün mahalledeki evler, evlerin bahçeleri ve metruk binalar didik didik arandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.