Diyarbakırlı kaymakam göreve başladı

Diyarbakırlı kaymakam göreve başladı

Üç üniversite bitiren Diyarbakırlı eski imam Abdullah Melikoğlu Aksaray’ın Sultanhanı İlçe kaymakamı olarak atandı. Peki Abdullah Melikoğlu kimdir?

AMİDA HABER- Diyarbakır’da uzun süre imamlık yapan Abdullah Mekiloğlu Kaymakamlık görevine başladı.

Abdullah Melikoğlu kimdir?

Abdullah Melikoğlu 2011 yılında Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi. 10 yıl imamlık yaptıktan sonra eğitimine devam etti. Yüksek lisansını Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine yapan Melikoğlu, önce makine mühendisliğini sonra da kamu yönetimini bitirdi.

Melikoğlu geçtiğimiz gün Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret etmişti

kaymakam1.jpg

Diyarbakır Büyükşehir'de görev yaptı

İmamlık yaparken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne nakil ile geçiş yaptı. Düz memur olarak başladığı memurlukta, önce Mezarlıklar Şube Müdürü ardından Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Melikoğlu, şube müdürü iken kaymakam adayı oldu.

Aksaray’da göreve başladı

Abdullah Melikoğlu, kamu yönetimi diplomasını aldıktan sonra kariyerine yeni bir unvan ekledi. Geçtiğimiz yıl Ankara’da yapılan kaymakamlık sınavına giren Melikoğlu, 3 bin kaymakam adayının yarıştığı sınavda 82 puan alarak 600’üncü sıraya yerleşti. Mülakat sınavını geçen Melikoğlu, kaymakam olmaya hak kazandı. Stajını bitiren Melikoğlu bugün Aksaray’ın Sultanhanı İlçe kaymakamı olarak göreve başladı.

Abdullah Melikoğlu, AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Mahsum Melikoğlu'nun kuzeni.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.