Emine Şenyaşar adalet nöbetine mecliste devam edecek

Emine Şenyaşar adalet nöbetine mecliste devam edecek

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

14 Haziran 2018’de eski AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının saldırısında eşini ve iki çocuğunu kaybeden Emine Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önündeki eylemini meclise taşıyacak.

AMİDA HABER – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki saldırıda eşi ve iki oğlunu kaybeden ve bir oğlu da tutuklu olan Emine Şenyaşar, Şanlıurfa’dan devem ettiği adalet mücadelesini uzun zamandır Adalet Bakanlığı önünde sürdürüyordu. Emine Şenyaşar'ın sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği eylemini Ankara’da Meclis Başkanlığı önünde sürdüreceği açıklandı.

Emine Şenyaşar ile Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa Milletvekilli olan oğlu Ferit Şenyaşar, bugün saat 11.00’de Meclis’te açıklama yaptıktan sonra eylemini TBMM Başkanlığı binası önünde sürdürecek.

emnie-senyasar.jpg

Şenyaşar’ın adalet mücadelesi

Emine Şenyaşar, 9 Mart 2021'de Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattığı adalet nöbetini 26 Temmuz 2023’de Adalet Bakanlığı önüne taşımıştı. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir bu eyleme ara veren Şenyaşar, eylemini Meclis Başkanlığı’nın kapısına taşıma kararı aldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum