Erbakan: Hakkari’den belediye almak 10 il belediyesine eş değer

Erbakan: Hakkari’den belediye almak 10 il belediyesine eş değer

Hakkari’ye ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hakkari'den bir belediye almak, diğer illerimizden 10 belediye almakla eş değer olduğunu söyledi.

AMİDA HABER – YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaptığı konuşmada, “Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla bu milletin kardeşliğine inanan insanların diyarı, şehitler diyarıdır.” dedi.

Yüksekova İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Erbakan, burada yaptığı konuşmada, seçimlerde kentteki Derecik Belediyesini kazandıklarını söyledi.

Hakkari’den belediye almak Konya’da yüzde 30 oya eş değer

Hakkari'de de İl Genel Meclisi'nde yüzde 8,5 oy aldıklarını belirten Erbakan, "Hakkari'den bir belediye almak, diğer illerimizden 10 belediye almakla eş değer. Hakkari merkezinde yüzde 8,5 oy almak, Erzurum'da, Kayseri'de ve Konya'da yüzde 30 oy almakla eş değer." ifadesini kullandı.

erbakannn.jpg

‘Erbakan hocamız sınır ticaretini serbest bıraktı’

Kazandıkları belediyelerde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara gelir sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini belirten Erbakan, şöyle konuştu:

"Milli Görüş demek milletin derdiyle dertlenmek demektir. Doğu'da ve Güneydoğu bölgesinde Erbakan hocamız sınır ticaretini serbest bıraktı o zaman. Irak ile yapılan sınır ticareti serbest kaldığı zaman bu bölgede çok büyük bir ekonomik canlanma oldu. Bunların hepsi önce millet anlayışının, milli görüşün, milletin derdiyle samimi olarak dertlenmenin bir eseridir. Derecik yıllar boyunca Milli Görüşe destek olan bir bölgemiz. İmanlı, inançlı, vatanını seven ve Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla bu milletin kardeşliğine inanan insanların diyarı, şehitler diyarıdır. Burası yıllar boyunca şehitler vermiş, neredeyse her haneden bir şehit çıkmış bir bölge. Bu bakımdan Derecik'e hizmet etmek bizler için bir ibadettir." (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum