Erdoğan: Bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz

Erdoğan: Bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart seçimlerinden sonraki ilk grup toplantısında konuştu.

AMİDA HABER- Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına değinerek, "Milletin sandıkta verdiği mesajları herkesten önce tüm boyutlarıyla objektif olarak bizim değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.

Erdoğan konuşmasında, "Milletin talepleri ve tenkitleri doğrultusunda kendi bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

‘Kabinemiz görevinin başındadır’

Kabine değişikliği iddialarına ilişkin konuşan Erdoğan, "Kabinemiz görevinin başındadır. Sapla samanı karıştırmayı çalışanları daha fazla vakit kaybetmeden bu gerçekle yüzleşmeye davet ediyorum. Biz Türkiye’ye ve milletimize daha hizmet edebilmek adına ne yapılması gerekiyorsa onu yapmanın derdindeyiz." dedi.

Erdoğan, ekonomiye dair, "Artık seçimin de olmadığı önümüzdeki 4 yıl içinde enflasyonla mücadelemizi inşallah zaferle sonuçlandıracağız; geçmişte yaptık, yine yapacağız" diyerek vatandaşları sabırlı olmaya davet etti.

‘Hiç kimse şahsımın Filistin hassasiyetini sorgulayamaz’

İsrail'le ticari ilişkiler üzerinden gelen eleştirilere de sert yanıt veren Erdoğan, "Hiç kimse ne şahsımın ne bu kadronun Filistin hassasiyetini sorgulayacak kalibrede, kapasitede değildir." açıklamasını yaptı.

Ayrıca Erdoğan muhalefete partilerine atıfta bulunarak, "AK Parti'ye ayar vermeye kalkışanlara rıza göstermeyiz. Biz nevzuhur bir hareket değiliz, biz partilerden bir parti değiliz, biz bu günlere bir anda gelmedik" mesajı verdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.