Erdoğan ile Akşener görüşmesi iddiası: Oğluna büyükelçilik istedi!

Erdoğan ile Akşener görüşmesi iddiası: Oğluna büyükelçilik istedi!
Dün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı arasında gerçekleşen sürpriz görüşmenin içeriğine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Ankara kulislerinde Fatih Akşener iddiası ortaya atıldı.

AMİDA HABER - İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında 31 Mart seçimlerinin ardından dün sürpriz bir şekilde gerçekleşen görüşme tartışılmaya devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, görüşme sonrası Akşener'in kendisini aradığını açıklarken, "Sayın Genel Başkanımız (Akşener), ziyaretten sonra telefonla beni aramak suretiyle bilgilendirdi. Genel olarak Türkiye'yi konuştuklarına dair birtakım ifadelerde bulundular. Onun dışında 'özel' diye tanımlanabilecek herhangi bir açıklama yapmadılar." diye konuştu.

‘Oğlu büyükelçilikle ödüllendirilecek’

aksener-erdogannn.webp

Öte yandan gazeteci Fatih Altaylı'dan da çok konuşulacak 'büyükelçilik' ve 'Fatih Akşener' iddiası geldi.

Altaylı Youtube kanalında yaptığı yayında görüşmeyle ilgili şunları söyledi:

"Ankara'da konuşulan şu. Doğru mudur değil midir bilmem. Meral Akşener'in bir aile ferdinin büyükelçilik ile ödüllendirilmesi için... Belki de böyle demek doğru olmadı ama. Ailesinden bir kişi, bir yere büyükelçi tayin edilmesini istiyormuş. Bununla ilgili bir kaç ay içinde daha önce de bazı girişimler olmuş. Bununla ilgili bir görüşme olduğu söyleniyor. Bunu da galiba Aytun Çıray da dile getirdi. Zannederim ki oğlu için istiyorlar. Hatta konuşulan şu; işte oğlu Fatih Akşener Galatasaray Lisesi mezunu. Onun için Paris büyükelçiliği gibi dedikodular varmış Ankara'da. Ben de dedim ki Paris olmaz, Paris'i vermezler. Fransızca konuşulan Senegal ve Cezayir gibi yerler olabilir ama Paris ciddi bir yerdir, vermezler.” (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.