Eski AK Partili vekil: Sayın Erdoğan zirvede bırakmalı

Eski AK Partili vekil: Sayın Erdoğan zirvede bırakmalı

Kaynak:12punto

AK Parti eski milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, “31 Mart’tan sonra sayın Erdoğan’ın sosyolojisi eriyor. Sayın Erdoğan zirvede bırakmalı” dedi.

AMİDA HABER - Eski AK Parti kurmaylarından Metin Külünk, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını hatırlatarak, "31 Mart'tan sonra sayın Erdoğan'ın sosyolojisi eriyor. Sokak artık, 'Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü' cümlesini aştı” ifadelerini kullandı.

12punto’da ‘Özge Uzun ile Filtresiz’ programında konuşan Külünk, ekonomik sıkıntılara değinerek, “Sayın Erdoğan emekçinin, işçinin, esnafın, dar gelirlinin, çiftçinin, köylünün her an yanında duran abisiydi, kardeşiydi, ‘Bizim Erdoğan’dı, ‘Bizim Tayyip’ti. Burası en güçlü stratejik noktaydı” dedi.

'AK Partiyle zenginleşenlerin diğerlerinden farkı yok'

metin-kulunk-erdogan2.jpg

Servet sahiplerinin servetlerini AK Parti’nin istikrar döneminde katladığını söyleyen Külünk, “AK Parti sayesinde zenginleşmiş çevrelerin, dar-elit çevrelerin ki bunların diğer AK Parti öncesi zenginlerden hiçbir farkı yok” sözlerini kullandı.

‘Sayın Erdoğan’a güven aşağı iniyor’

Külünk şöyle devam etti: “31 Mart’tan sonra sayın Erdoğan’ın sosyolojisi eriyor. Sayın Erdoğan sizin bu sorduğunuz soruyu kendisi sormak ve cevaplamak zorunda, çünkü sokak artık, “Cumhurbaşkanımız çok iyi etrafı çok kötü’ cümlesini aştı. Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor.

metinkulunk-erdogan.jpg

‘Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği güzel devretmesini isterim’

Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı gibi devletin liderliğini en nihayetinde devredecek. Güzel devretmesini isterim. Güzel anılarak devretmesini isterim. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye kazandırdıkları, başarıları, bir başarı hikayesi var. Fakat başarıların yanında eksiklikler, hatalar, boşluklar var.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.