Fethullah Gülen'in cenazesi Türkiye’ye mi gönderilecek?

Fethullah Gülen'in cenazesi Türkiye’ye mi gönderilecek?

Kaynak:Hürriyet

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye gönderilip gönderilmeyeceği tartışılıyor. Bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

AMİDA HABER - FETÖ lideri Fethullah Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye gönderilip gönderilmeyeceği konusu gündeme gelmeye başladı. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Gülen'in öldüğü ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öne sürülüyor.

Fetullah Gülen'in cenazesi Türkiye'ye mi gönderilecek?

Hürriyet yazarı Hande Fırat, bugünkü yazısında, Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğine değindi.

fethullah-gulen.jpg

Gülen'in dolaşıma sokulan videosunda da sağlığının iyi olmadığını yazan Fırat "FETÖ elebaşının sağlığının iyi olmadığı bu videodan da anlaşılıyor. Sadece şeker değil, hem demans hem de böbrek hastası. Edindiğim bilgilere göre, hastalıkları nedeniyle zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor" dedi.

fethullah-gulen-pensilvanya.jpg

Fırat'ın verdiği bilgiler özetle şöyle:

Pensilvanya’daki çiftlikten Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu, Abdullah Aymaz gibi isimlerin de kandırması ve biraz da kendi isteği ile ayrıldı. Gerekçe ise büyü, üç harflilerin geldiği, sağlığının daha iyi olacağı, takip edildiği...

Fetullah Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye gönderilip gönderilmeyeceği konusu gündeme gelmeye başladı. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.