Galip Ensarioğlu’ndan Narin açıklaması

Galip Ensarioğlu’ndan Narin açıklaması

Kaynak:Haber Merkezi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, katıldığı bir televizyon programında Narin Güran ile ilgili ifadelerinin farklı yönlere çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER – AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda, “Bu akşam Sözcü TV’ye bağlandığım canlı yayında, Narin kızımızla ilgili söylediklerim son derece açık ve nettir.” dedi.

‘Gözaltına alınmamalı’ açıklamam yok

Ensarioğlu, “Böylesine acı bir olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar, toplumun acısını istismar etmeye kalkışanlar, ahlaki değerlerden tamamen yoksundur.

Bu durumu çarpıtarak farklı yönlere çekmeye çalışanların niyeti ortadadır.

Canlı yayında da açıkça ifade ettiğim gibi, olayla ilgili adli süreç büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Aile fertleriyle ilgili ‘gözaltına alınmamalı’ şeklinde bir açıklamam kesinlikle bulunmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

2024/08/27/narin-guraneee.jpg

Yayının tamamı izlensin...

AK Partili vekil açıklamasına, “Vatandaşlarımızın bu tür yalan ve çarpıtmalara itibar etmemesini önemle rica ediyor, yayının tamamını izleyip değerlendirme yapmalarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” devam etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum