Görevden alınan AK Partili Başkan gözaltına alındı

Görevden alınan AK Partili Başkan gözaltına alındı
Son dakika: AK Parti’nin görevden alınan Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol gözaltına alındı.

AMİDA HABER- Geçtiğimiz yıl tartışmalı bir şekilde görevden alınan AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bir şikayet üzerine Bedirhan Akyol ile Bağlar Belediyesi meclis üyesi İhsan Çubuk dün gözaltına alındılar. Akyol’un Emniyetteki ifade işlemleri sürerken, Çubuk ise serbest bırakıldığı belirtildi. Akyol’un neden gözaltına alındığına dönük bilgi alınamadı.

‘AK Parti Diyarbakır teşkilatında para krizi’ ile gündeme gelmişti

Görevden alınan AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’ı partinin genel merkezinden gönderilen 243 bin TL’yi kendi çıkarları için harcamakla suçlamıştı. Akyol’un bu iddiası Diyarbakır’da günlerce tartışma konusu olmuştu. Yaşanan tartışmalardan dolayı AK Parti Diyarbakır İl örgütü, Akyol’u görevden almıştı.

'Hırsızların karşısında olacağım'

Akyol görevden alındıktan sonra “Her zaman hırsızların karşısında olacağım bunu çok iyi bilsinler” ifadelerini kullanmıştı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.