Gülben Ergen Adalet Bakanı’na Narin’i sordu: Öğrenmek istiyoruz

Gülben Ergen Adalet Bakanı’na Narin’i sordu: Öğrenmek istiyoruz
 Muhabir
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta katledilen 8 yaşındaki Narin Güran olayındaki gizem hala çözülemedi. Anne, amca, abi dahil 12 kişinin tutuklandığı olayda henüz küçük kızın neden öldürüldüğüne dair bir bilgi yok.

AMİDA HABER - Narin Güran adına Diyarbakır’da okul açacağını açıklayan ünlü sanatçı Gülben Ergen, bu kez de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslenerek, olayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen neden Narin’in katilleri ve öldürülme sebebine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadığını sordu.

Gülben Ergen, sosyal medya hesabı X’ten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un paylaşımının altına yorum yaparak Narin’i sordu.

‘Ebeveyn olarak öğrenmek istiyoruz’

Ergen, “Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz” bakana şöyle seslendi:

“Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz.”

2024/08/27/narin-guraneee.jpg

Diyarbakır Bağlar’da anaokulu açacak

Gülben Ergen, dün sosyal medya hesaplarından, “Narin, ‘Çocuklar Gülsün Diye’ Anaokulumuzun yer bilgisi Milli Eğitim Bakanlığımızdan geldi. Diyarbakır/Bağlar ilçesinde temel atıp çalışmalara başlayacağız.” demişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.