HDP’li Selçuk Mızraklı’dan MHP’li başkanın davul zurnalı karşılamasına tepki

HDP’li Selçuk Mızraklı’dan MHP’li başkanın davul zurnalı karşılamasına tepki
Görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, ‘cinsel istismarla’ suçlanan eski MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp’in davul zurna eşliğinde karşılanmasına tepki gösterdi.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da 17 yaşındaki E.A'ya ‘cinsel istismarda’ bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 20 yıl hapis istemiyle dava açılan eski MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp beraat etti. Kayaalip’in beraat etmesi ve cezaevi çıkışında davul zurna ile karşılanmasına ise tepkiler sürüyor.

Mızraklı'dan tepki

Kayaalp’in tahliyesine bir tepki de HDP’nin tutuklu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı’dan geldi. Mızraklı, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj davul zurnalı tahliye görüntülerine tepki gösterdi.

'Ahlak ve Adalet'

MHP’li Kayaalip’in davul zurnalı videosunu alıntılayan Mızraklı şu paylaşımı yaptı, “Ahlak ve Adalet” kelimeleri bu rejimle birlikte anılmaktan utanır” ifadelerini kullandı.

“Çocuğa cinsel istismar” iddiasıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan MHP eski İl Başkanı Cihan Kayalp, cezaevi önünde davul ve zurna eşliğinde karşılanmıştı.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.