Instagram ne zaman açılacak? İşte cevabı!

Instagram ne zaman açılacak? İşte cevabı!

Kaynak:Sosyal Medya

Instagrama erişirken hata alan kullanıcılar “Instagram nede açılmıyor?”, “Instagram çöktü mü?” sorularına yanıt arıyor. Peki Instagram neden açılmıyor?

AMİDA HABER – Son dakika… Instagram çöktü mü? Instagram’da sorun mu var? Instagram neden açılmıyor? Instagram ne zaman açılacak? Bunlar kullanıcıların googleda tarama yaparken sorduğu sorular. Ancak Türkiye’de milyonlarca kişinin kullandığı Instagram 2 Ağustos Cuma gününden itibaren açılmıyor. Çünkü bu sosyal medya platformuna Türkiye üzerinden erişime kapatıldı. Takipçilerinin paylaşımlarını görüntüleyemeyen ve ana sayfaya giriş yapamayan Instagram kullanıcıları, sorunun kaynağı ve nedeni konusunda google da arama yapmaya devam ediyor. Ve beklenen açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlun’dan geldi.

instagram1.jpeg

Bakan Uraloğlu Instagram yöneticilerinin Türkiye’nin istediği bazı kriterleri yerine getirmediğine dikkat çekerek şu açıklamada bulundu:

“Ülkemizde de temsilcileri bulunan -ki tamamının temsilcisi var- bazı sosyal medya platformları var. Bunlara bizim uygulanmasını istediğimiz belli kurallar var, kanunlar, yönetmelikler var. Zaman zaman bunlara yaptığımız uyarılara rağmen uyulmasında bazı problemler görüyoruz.

instagram.jpeg

Bu da bizim şu andaki en son tüm uyarılarımıza rağmen dikkate almadıkları 'katalog suçlar' dediğimiz bir çerçevemiz var. O çerçeve kapsamında kendilerini uyardık ancak gerekli karşılığı bulmadığımız için de bir erişim engeli getirdik. Bu bahsedilen aksaklıkları, hassasiyetlerimizi, kanunumuza uymayan tarafları yerine getirdikleri zaman biz de gerekli işlemi yaparak, bu erişim yasağını kaldırmış olacağız.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum