İYİ Partili Ensarioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na destek

İYİ Partili Ensarioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na destek
İYİ Parti Ortadoğu Politikaları Başkanı Mehmet Salim Ensarioğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade olayıyla ilgili paylaşımda bulundu. Ensarioğlu, eski Bakan Egemen Bağış’ın sözleri üzerinden Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

AMİDA HABER- Türkiye millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayakkabısı ile seccade üzerinde fotoğraf çektirmesini konuşuyor. İktidar kanadı Kılıçdaroğlu’na tepki gösterirken, destek açıklamaları da geliyor.

seccade.jpg

Egemen Bağış'ın açıklamalarını hatırlattı

Bir destek açıklaması da İYİ Parti Ortadoğu Politikaları Başkanı Mehmet Salim Ensarioğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabından eski Bakan Egemen Bağış’ın sarf ettiği sözleri paylaşan Salim Ensarioğlu şu açıklamayı yaptı, “İslami tüm sembollerin içeriğini tayin etmekte kendilerini muktedir görenlerin Allah'ın Ayetleri ile "Bakara Makara" diyerek alay eden dostlarını büyükelçilik görevi ile ödüllendirirken; Seccadeye basarken o an farkında olmadığını ve yine de bundan dolayı özür dilediğini beyan eden 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yürüttükleri kampanya en yalın ifade ile riyakârlıktır.

'Dinimizin sembolleri kimsenin tekelinde değil'

Sehven meydana gelen bu durum, İslami literatürümüzde günah olarak tasnif edilmemesine rağmen bunu günah olarak lanse edenler bilmelidirler ki dinimizin sembollerinin anlamı kimsenin tekelinde değildir. Hele hele Allah'ın ayetleri ile alay edenlere ödül verenlerde hiç değildir!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum