Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e: Dava açacakmış, açsın ne olacak?

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e: Dava açacakmış, açsın ne olacak?

Kaynak:Anadolu Ajansı

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine dava açacağı yönündeki soruya tepki gösterdi.

AMİDA HABER - CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine dava açacağı yönündeki açıklamalara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu ciddi sorunlara dikkat çekerek, Akşener'in dava açma girişimini önemsiz bulduğunu söyledi.

kilicdaroglu1.jpg

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Ankara'daki ofisinde bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin ekonomi, dış politika ve bürokrasi gibi temel meseleleri üzerine görüştüklerini belirtti.

Görüşme sonrasında basına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bu kadar ciddi sorunları varken, Sayın Akşener dava açacakmış, açsın ne olacak?" ifadelerini kullandı.

kilicdaroglu.jpg

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ile yaptığı görüşmede Türkiye'nin mevcut durumunu değerlendirdiklerini belirterek, "Ekonomi, teknoloji, dış politika, bürokrasi ve Türkiye'nin içinde bulunduğu tabloyu konuştuk. Dolayısıyla dertleştik biraz da. Çözümler konusunda da daha önce 6 genel başkanın ortak mutabakat metnini hazırlamıştık, o metin üzerinde de konuştuk" şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.