Liste yayınlandı: Diyarbakır’dan 5 belediye var

Liste yayınlandı: Diyarbakır’dan 5 belediye var
Haber Türk televizyonu, hakkında yargılama süreci devam ettiği iddia edilen DEM Partili belediye başkanlarının listesini yayınladı. Diyarbakır’dan 5 belediye başkanı var.

AMİDA HABER- DEM Partili Hakkâri Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, 3 Haziran tarihinde İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevden alındı ve yerine Hakkâri Valisi kayyum olarak atandı. Kayyım atamalarına karşı DEM Partili belediyeler nöbet eylemi başlattı.

Haber Türk hakkında dava açılan belediye başkanlarının listesini paylaştı

faruk-aksoy.jpg

Hakkâri Belediyesine kayyum atanmasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, diğer belediyelere de kayyum atanacağı iddiaları gündeme geldi. Haber Türk televizyonu, hakkında dava açılan DEM Partili belediye başkanlarının listesini yayınladı.

Yargılama süreci bulunan belediyeler!

Haber Türk televizyonunda Faruk Aksoy’un sunduğu programda hangi belediye başkanları hakkında dava süreçlerinin devam ettiğini paylaştı.

İşte hakkında yargılama süreci devam eden başkanlar

Haber Türk’ün iddiasına göre, Adıyaman'dan Pınarbaşı, Diyarbakır'dan Hani, Kulp, Yenişehir, Kayapınar ve Lice, Hakkari'den Yüksekova, Kars'tan Kağızman, Mardin'de Dargeçit, Artuklu ve Kızıltepe, Mersin'de Akdeniz, Siirt'ten Kurtalan ve Veysel Karani Beldesi, Şanlıurfa'dan Şuruç ve Halfeti, Şırnak'tan Cizre, Van'dan Başkale, Bahçesaray ve Özalp belediye eş başkanları hakkında yargılama süreci bulunduğunu iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.