Oturuma katılmamıştı: CHP lideri ayağını kırdı

Oturuma katılmamıştı: CHP lideri ayağını kırdı

Kaynak:Rûdaw

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, partinin genel başkanı Özgür Özel'in sağlık sorunu nedeniyle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşma yaptığı TBMM'deki özel oturuma katılamadığını belirtti.

AMİDA HABER - Bugün TBMM'de açıklama yapan Başarır, Abbas'ın konuşma yaptığı Filistin Özel Oturumu'na katılmayan tek genel başkanın Özgür Özel olduğunun hatırlatılması üzerine Özel'in ayağında oluşan basit bir kırık oluştuğunu ve bu nedenle oturuma katılamadığını açıkladı.

ankara.jpg

Başarır yaptığı açıklamada, "Burada olmayı çok istiyordu. Ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından itibaren büyük ihtimalle doktorların da desteğiyle ortopedik bir destekle yürüyebilecek. O da Filistin'in haklı mücadelesine sonuna kadar destek veriyor. Sabah söyleyecektik ama toplantının öneminden dolayı daha sonra açıklamayı doğru bulduk" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yarın TBMM'de Can Atalay'ın durumuna ilişkin yapılacak olağanüstü oturuma katılıp katılmayacağının de netleşmediğini söyleyen Başarır, "Ona da katılmayı çok istiyor ama buna doktorlar karar verecek" dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.