Özgür Özel yarın Demirtaş’ı ziyaret edecek: Çağrı metni açıklanacak

Özgür Özel yarın Demirtaş’ı ziyaret edecek: Çağrı metni açıklanacak

Kaynak:T24

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, yarın Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'yı Edirne Cezaevi'nde ziyaret edeceği öğrenildi. Görüşmenin ardından Demirtaş’ın bir çağrı metnini kamuoyuyla paylaşacağı iddia edildi.

AMİDA HABER - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Cezaevi'nde yaklaşık 8 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ve yerine kayyum atanan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret edecek.

Adalet Bakanlığı Özgür Özel’in Demirtaş’ı ziyaret etmek için yaptığı başvuruya cevap verdi. Buna göre, Özgür Özel pazartesi günü saat 11.00’de Edirne Cezaevi’nde Demirtaş ve Mızraklı’yı ziyaret edecek.

2024/04/27/demirtas-mizrakli.jpg

T24’ün haberine göre, ziyareti öncesinde cezaevi girişinde, Özel'e, Selahattin Demirtaş ve Yiğit Bener'in bir araya gelmeden mektuplaşarak ortak yazdıkları "Arafta Düet" romanı ile bir çağrı metni verilecek.

2024/06/03/ozgur-ozel.jpg

Demirtaş çağrı metnini kamuoyu ile paylaşacak

İddiaya göre, çağrı metni, Demirtaş ve Özel görüşmesinin de temel konularından olacak ve ziyaret sonrası Demirtaş tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Çağrı metninin içeriği henüz bilinmiyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.