Patlamaya ilişkin yeni gelişme: Ölü sayısı arttı

Patlamaya ilişkin yeni gelişme: Ölü sayısı arttı
İzmir Torbalı'da bugün öğle saatlerinde yaşanan patlamada yaralananlardan 2'sinin daha hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısı 5'e yükseldi.

AMİDA HABER - İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi'nde bugün bir restoranda meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e çıktığı açıklandı.

Vali'den son durum açıklaması

İzmir Valisi Süleyman Elban olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yapılan tespitlere göre bir restoranda sanayi tipi bir tüpün patlaması sonucu 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Teknik elemanlarımız, AFAD'ımıza sağlık ekiplerimiz olayın ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Çalışan arkadaşlarımız için güvenlik çemberi oluşturulmuştur. Binaların sağlığıyla ilgili inceleme sürüyor" dedi.

2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi

690x390cc-izm-30-06-2024-torbalida-olu-sayisi-yukseldi.jpg

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, patlamayı araştırmak üzere müfettiş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Torbalı Cumhuriyet Başsavcısının koordinesinde 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini açıkladı.

Patlamanın ardından bölgeye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 1'i ağır yaralı olmak üzere 63 kişinin yaralandığını söylemişti. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.