Pendik Aydos Ormanı’nda Yangın: Havadan ve Karadan Müdahale Sürüyor

Pendik Aydos Ormanı’nda Yangın: Havadan ve Karadan Müdahale Sürüyor

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan Aydos Ormanı’nda saat 14.00'te başlayan yangına itfaiye ekipleri havadan ve karadan müdahale ediyor

AMİDA HABER- Pendik Aydos Ormanı’nda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan ve karadan aralıksız devam ediyor. Yangın, Pendik Ertuğrul Gazi Mahallesi’nin üst kısmında bulunan Aydos Ormanı’nda saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Alevler kısa sürede ormanın büyük bir bölümüne yayıldı.

İhbar üzerine çevre ilçelerden de destek alan çok sayıda itfaiye ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Ormandan yükselen alevli dumanlar çevre ilçelerden de görüldü. İtfaiye ekiplerinin yardım talebi üzerine 1’i askeri 2 helikopter yangına havadan müdahale etti. Helikopterlerin, Aydos Gölü’nden aldıkları suyla yangına müdahale ettikleri anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

aw251419-01.jpg

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları devam ederken, yangının etkilediği alanın büyüklüğü ve yangının sebebi hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Yangın anları ayrıca dron ile havadan görüntülendi. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için çalışmaları sürüyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.