Şenyaşar ile Yıldız ailesi barışıyor: Ferit Şenyaşar’dan açıklama

Şenyaşar ile Yıldız ailesi barışıyor: Ferit Şenyaşar’dan açıklama

Kaynak:Haber Merkezi

Şenyaşar ailesi ile eski AK Parti milletvekili Halil Yıldız’ın ailesi arasında barış için ilk adımın atıldığı haberlerinin ardından, DEM Parti Şanlıurfa milletvekili olan Emine Şenyaşar’ın oğlu Ferit Şenyaşar’dan açıklama geldi.

AMİDA HABER – Şenyaşar ailesinden 3 Yıldız ailesinden de 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan 2018 Haziran seçimleri öncesi meydana gelen olayın ardından adalet nöbetine başlayan Emine Şenyaşar oğlu Fadıl Şenyaşar’ın geçen hafta tahliye edilmesiyle eylemine son verdi.

Olaydan 6 yıl sonra taziye kuran Şenyaşar ailesine ziyaretler devam ederken, iki ailenin barıştırılmasına yönelik önemli gelişme yaşandı. DEM Parti ve AK Parti milletvekili ve yöneticilerinin aileleri ziyaret ettiği ve barış için ilk adımın atıldığı öğrenildi.

Şenyaşar ailesinden DEM Parti Şanlıurfa milletvekili Ferit Şenyaşar, barış ile ilgili haberleri teyit eederk, talebin kendilerinden gittiğini söyledi.

Şenyaşar: Biz talep ettik

Şenyaşar X hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli halkimıza, Bugün basına da yansıyan İçinde TBMM Başkan vekilimiz sayın sırrı Süreyya Önder ve Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız sayın Ahmet Türk ün içinde olduğu heyet Urfa’ya gelerek her iki aileyi de ziyaret etmişlerdir. Şenyaşar ailesi olarak bizim talebimizle, aileler arasında husumetin son bulması ve bir daha asla böylesi durumların yaşanmaması adına çabaları için Sayın Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk e Şenyaşar ailesi olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.