Ünlü futbolcudan Demirtaş paylaşımı: Bakma öyle başkanım!

Ünlü futbolcudan Demirtaş paylaşımı: Bakma öyle başkanım!
 Muhabir
Almanya Milli takımının ünlü Kürt oyuncusunun fanları, Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaşarak "Bakma öyle başkanım" mesajı paylaştı.

AMİDA HABER - Almanya Milli takım oyuncusu ve Stuttgart'ın Kürt golcü oyuncu Deniz Undav’ın hayranları "Dünya Yakışıklılar Günü" vesilesiyle X hesabından HDP’nin tutuklu eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını "Bakma öyle başkanım" diyerek paylaştı. Undav fanları açtıkları hesapta, Deniz Undav ile Demirtaş'ın fotoğrafını bir araya getirerek paylaşımda bulundu.

‘Bakma öyle başkanım’

futbolcu-selahattin-demirtas.jpg

Mesajda, Demirtaş'ın fotoğrafının yanına "Bakma öyle başkanım" ifadesi yazıldı.

Deniz Undav, "Kürdüm " dediği için BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından hedef gösterilmiş, Destici vatandaşlıktan çıkarılmasını talebinde bulunmuştu. Sosyal medyaya düşen röportajında Kürt olduğunu dile getiren Deniz Undav'ı BBP lideri Mustafa Desteci hedef almış "Bir futbolcu günlerdir Almanya'da konuşuluyor. Soruyor muhabir diyor ki siz T.C. vatandaşısınız, O (Ben önce Kürdüm) diyor ve Alman Milli Takımını seçiyor. Eğer vatandaşlığı varsa derhal çıkartılmalı" demişti.

Deniz Undav kimdir?

deniz-undav-1.jpg

19 Temmuz 1996 tarihinde Almanya'nın Achim kentinde Urfalı Kürt bir ailede dünyaya gelen Deniz Undav, futbola TSV Achim altyapısında başladı. Werder Bremen, SC Weyhe ve TSV Havelse formalarını da giyen 25 yaşındaki forvet, 2015 yılında TSV Havelse ile profesyonel sözleşme imzaladı. Deniz Undav kariyerinde iki kez gol kralı olurken, 1 Belçika 2. Lig kupa zaferi yaşadı. Geçen sezon Brighton'dan Stuttgart'a kiralanan Deniz, Brighton'a geri döndü. Piyasa değeri 25 milyon euro olan Deniz Undav, Stuttgart formasıyla çıktığı 33 maçta 19 gol attı, 9 asist yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum