Uyuşturucu operasyonu: 1 tondan fazla metamfetamin yakalandı

Uyuşturucu operasyonu: 1 tondan fazla metamfetamin yakalandı
İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1 ton 23 kilo metamfetamin maddesi ele geçirildi.

AMİDA HABER - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaparak, operasyonu duyurdu. Yerlikaya’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Uyuşturucu Madde İmalatçısı Zehir Tacirlerine yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram Metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda 1’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 6 uyuşturucu uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı.”

2024/04/08/silah-operasyon.png

10 adrese baskın

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca düzenlenen “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında; 808 kg sıvı Metamfetamin, 60 kilogram kristal Metamfetamin,136 kg Aseton maddesi ve Muhtelif miktarda esrar ele geçirildi.

2024/05/10/gocmen-uyusturucu-operasyon.jpg

Avcılarda ayrı operasyon

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda ise; 147,5 kilogram sıvı metamfetamin ve 7,5 kilogram kristal metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlar sonucu, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hassas terazilere el konuldu.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum