22. Munzur Festivali yarın başlıyor: Programda neler var?

22. Munzur Festivali yarın başlıyor: Programda neler var?

Kaynak:Sosyal Medya

1999’dan beri Dersim Belediyesi tarafından 22’incisi gerçekleştirilen Munzur Festivali yarın başlıyor. 25 Temmuz’da başlayacak festival 28 Temmuz’a kadar devam edecek.

AMİDA HABER - Dersim'de 22. Munzur Kültür ve Doğa Festivali’nin startı yarın veriliyor. 28 Temmuz'a kadar devam edecek festival, "Doğamızın ve irademizin gaspına izin vermeyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Onlarca sanatçı, yazar ve aktivist katılıyor

Festival boyunca onlarca sanatçı, yazar, şair ve birçok doğa aktivistinin katılımıyla panel, seminer, yürüyüş, konser ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yerel seçimlerde DEM Partiye geçen Dersim Belediye yönetimi ile Hozat ilçe belediyesi festivali Dersim'deki emek ve demokrasi güçleri ile birlikte organize ediyor.

munzur-festivali22.webp

Programda 'öze dönüş' teması

Geçmiş yıllarda festivalin sadece konser ve piknik gibi etkinliklerle özünden uzaklaştığına dair yapılan eleştiriler üzerine, festivali gerçekleştiren Dersim Belediyesi’nin bu yılki 22. Munzur Festivali’nin programını “öze dönüş” temasıyla zengin bir içerikle hazırlandığı ifade ediliyor.

Yarın başlayacak Dersim’in Hozat ilçesinde başlayacak, 22. Munzur Kültür ve Doğa Festivali’nin programı şu şekilde olacak:

munzur-festivali-programi1.jpg

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.